Posted on February 10, 2015

Another one of BWB Consulting’s offices has been refurbished by ThreeHundredandSixtyDegrees, this time in the top floor of a listed building in Manchester’s Piccadilly Basin.

Carver’s Warehouse is a stunning Grade II listed building built in early 1800s and is the oldest surviving building in Manchester City Centre. It retains almost all of its original timber and cast iron internal structure. The old mill was restored and converted in 2008, and BWB occupy the loft space.

The finished interior looks great; showing off the original beams and rafters but with a modern twist. The colour schemes and styles used for the spaces continues the corporate theme that runs throughout all of the BWB offices but the old building gives this office a truly unique feel. 

Related Case Studies

Ap8 A7778 Edit

Denso Coventry Fresh Open Space Design

Link to Denso Coventry Fresh Open Space Design
Mov Low Res 17

Midlands On View

Link to Midlands On View
Thumbnail

Commontime

Link to Commontime